Biometri

BIOMETRI

Ved biometrisk genkendelse kigger man på de de unikke, ikke-foranderlige biologiske kendetegn der er hos alle personer, og bruger disse kendetegn til at genkende og verificere den enkelte person.

Blandt de biometriske teknologier, er ansigtsgenkendelse, iris-genkendelse, fingeraftryk, stemme-, håndskrift-, hånd- og vene-genkendelse og der forskes sågar i genkendelse via gangart!
De forskellige biometriske kendetegn er ikke alle lige præcise eller hurtige i forbindelse med praktisk anvendelse – nogle er stadig på forskningsniveau, men i løbet af en årrække vil vi se mange nye typer genkendelse.

Mange tror at biometri kun er et spørgsmål om sikkerhed. Hovedparten af de virksomheder der køber biometriske adgangskontrolsystemer, vælger dem på grund af komforten og brugervenligheden. Man har jo altid sin finger eller øjne med på arbejde – og hvor mange gange har man ikke glemt sit adgangskort eller adgangsbrik derhjemme eller i bilen – og desværre finder man først ud af det når man står og skal ind af døren til kontoret.

Hos IT2Trust anbefaler vi biometri-løsninger fra:
Crossmatch

DIN LØSNING

crossmatch-logo